De win-win van samenleren

  Bedrijven die erin slagen om hoogopgeleid jong talent aan boord te krijgen en te houden, verzekeren hun langetermijntoekomst. Hoe pakken jullie dat aan?

  Stilstaan is doodgaan

  Even een open deur intrappen: als corporate bedrijf of KMO werken jullie in een razendsnel veranderende wereld. Stilstaan is vandaag niet achteruitgaan, het is doodgaan. Blijven innoveren is dus de boodschap. De sleutel? Hoogopgeleid talent uit de nieuwe generaties: daarmee brengen jullie de toekomst binnen in jullie bedrijf.

  Hoe jong talent aantrekken?

  Voor die nieuwe generaties betekent werk meer dan een leuke job. Professionele en persoonlijke ontwikkelinglife long learning – zijn een evidentie: ze willen blijven groeien, als professional en als mens. Bedrijven die daarop inspelen, springen eruit op de jobmarkt, trekken hoogopgeleid jong talent aan en nemen zo voorsprong op concurrenten.

  Persoonlijke én bedrijfsontwikkeling

  Willen jullie innovatief worden en blijven, boor dan het potentieel van de nieuwe generaties aan vanaf de dag van hun aanwerving. Stimuleer hen om hun talenten te ontwikkelen en in te zetten voor jullie bedrijf. Zo wordt persoonlijke ontwikkeling ook bedrijfsontwikkeling. 

  Ik ondersteun jullie daarbij door de medewerker en zijn/haar manager te begeleiden. Zo komt er ruimte voor ontwikkeling zonder extra belasting voor het management. Het resultaat? Een toekomstgerichte leercultuur die mensen gelukkig maakt en bindt aan jullie bedrijf.

  Spreekt deze visie jullie aan?

  Ontdek welke resultaten corporate bedrijven en KMO’s ermee boeken. En geef me een seintje voor een gesprek waarin ik naar jullie luister en alvast met jullie meedenk.

  Tom Schurmans
  SolimCo BV